Over Laren

We werden enthousiast begroet, een en ander werd uitgelegd en daarna kregen we de sleutel mee en konden we heerlijk ons eigen gangetje gaan. De kamer is smaakvol ingericht, modern en licht. Een rustiek stukje tuin zat er ook nog bij! Een ruim en riant bed en een lekker ontbijtje... we hebben ervan genoten.


Frans en Carlien

www.bedandbreakfast.nl

Foto 1

Kledingwinkels, restaurants en terrassen

Laren staat bekend als "shopping paradise", er zijn talloze kledingwinkels die afgewisseld worden met diverse goede en gezellige restaurants met dito terrassen. Aan de Brink zit het bekende cafe Het Bonte Paard, waar het prima zitten is, er tegenover ligt restaurant Mauve met ook een heerlijk terras.


Activiteiten in de buurt van Laren

Fietsen, Golfen ( De Goijer, De Hilversumsche, Almeerderhout, De Lage Vuursche en de Pan), Zeilen  ( Loosdrecht), Wandelen, Winkelen, Naar het strand (Muiderberg), Museum bezoek (Laren, Hilversum), Restaurant bezoek, Amsterdam, Spakenburg en het vestingsstadje Naarden.

Foto 2

Foto 3

Het bekende Singer Museum

Het Singer Museum, dat zich op 'n steenworp afstand van de B&B bevindt,  heeft vele schilderijen van bekende Larense schilders in zijn bezit. Er zijn regelmatig wisselende tentoonstellingen. Tevens zijn er diverse kunst galleries. Het Beeld en Geluid Museum in Hilversum is zeker ook een bezoekje waard.

Contactgegevens

Hein Keverweg 5
1251 BT Laren
Nederland
Annemiek Laumans
+310650902188
aandeengbenblaren@gmail.com

Change language